Web Analytics

Vislijnen

Vislijnen

Een goede nylon lijn heeft "minder geheugen", waardoor hij na volledig uitgerekt te zijn weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Hierdoor blijft de slijtvastheid behouden en kun je veel visavonturen beleven met deze vislijn. Knoopsterkte is een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste nylon vislijn. Je wilt zo licht mogelijk vissen, maar zo zwaar als je nodig hebt. Knoopsterkte / knoopsterkte bepaalt min of meer het zwakste punt van de rig, dus kies  een nylon koord waarmee de knoop strak genoeg  kan worden vastgemaakt. Houd je van de kracht van de knoop? Dit is vervolgens de lijn die u kunt gebruiken om bij de waterkant te komen. 
 U kiest de beste lijnmaat voor uw visserij op basis van verschillende factoren. Verwachte werpafstand, slijtvastheid, soort te vangen vis. Kies een kleinere diameter voor bredere potplanten en  een dikkere diameter voor slijtvastheid voor veel waterplanten. Berkley, Carbonex, Daiwa, DLT, Korda, Shimano en vele andere merken vind je in ons ruime merkenaanbod. Ben je op zoek naar een mooi gevlochten draad met voldoende strengen? Deze vind je zeker terug in ons ruime assortiment  gevlochten vislijnen.  
 Ons assortiment is altijd up-to-date, zodat u als een van de eersten bij ons de nieuwste vislijn vindt. Kunt u de juiste vislijn niet vinden? Geen paniek. Neem dan gerust contact met ons op.